Herman Brusselmans nieuwe vaste analist bij 'Stadion'

donderdag 28 juli 2016

Wie stoot landskampioen Club Brugge van zijn troon? Morgen, vrijdag 29 juli 2016, start het nieuwe voetbalseizoen van de Belgische competitie en dat betekent dat ook Stadion terug is. Zestien clubs strijden dit jaar in een hervormde competitie om de titel. Grote nieuwigheid is dat Herman Brusselmans het team van vaste analisten versterkt naast Aad de Mos, Jan Boskamp en Wim De Coninck.

Verder besteden presentatoren Tom Coninx en Maarten Breckx uitgebreid aandacht aan alle wedstrijden van zowel de Jupiler Pro League (1A) als de Proximus League (1B).

Herman Brusselmans: “Ik verwacht van het nieuwe seizoen dat er geen zware blessures voorvallen, dat er attractief wordt gespeeld, dat de supporters in peis en vree samenleven en dat er geen enkele lijnrechter of vijfde scheidsrechter dringend van het veld moet lopen wegens grote drang tot plotse ontlasting. Laten we onze vingers kruisen en leve de Belgische competitie!”

De eerste wedstrijd in de hoogste voetbalklasse – KV Mechelen vs. Club Brugge - gaat door op vrijdag 29 juli. Tom Coninx en Wim De Coninck overlopen alle hoogtepunten en reacties in de studio om 23.15. Op zaterdag 30 juli om 23.00 presenteert Tom alleen en op zondag 31 juli om 23.05 krijgt hij gezelschap van Herman Brusselmans en Jan Ceulemans, die hun eigenzinnige kijk geven op de gespeelde wedstrijden van die dag. Op vrijdag 5 augustus is er dan de openingswedstrijd van de Proximus League tussen Roeselare en Lierse.


 

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Stadion

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers