Het dak ging eraf vandaag bij de première van 'Ketnet Musical Knock-Out!'

zondag 8 maart 2020

De cast van 'Ketnet Musical Knock-Out' bouwde vandaag een feestje tijdens de première van deze heerlijke feelgood musical over boksen en ballet!

De acteurs van 'Campus 12' en Ketnet Musical speelden samen met Goele De Raedt de pannen van het dak. Pers en publiek genoten zichtbaar van zo veel jong talent.


Het verhaal
Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletschool, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

'Ketnet Musical' is een coproductie van Ketnet en Studio 100. De musical ging zondag van start in Plopsaland De Panne. Info & tickets: www.ketnetmusical.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers