Het najaar van Focus en WTV

vrijdag 9 september 2016

De West-Vlaamse zenders Focus en WTV zijn klaar om alle kijkers een boeiend najaar te bezorgen. De zenders gaan door op het elan dat in het voorjaar werd ingezet, met een grote vernieuwingsoperatie.

Hierbij zijn de nieuwsuitzendingen en de programmatie aangescherpt, zowel naar inhoud als naar vorm.


De extra nieuwsuitzending op zaterdagavond zorgt alvast voor een belangrijke stimulans van de kijkcijfers. Ook de klokvaste duo's in het weekend worden door de kijker gesmaakt. Zaterdag- en zondagavond kan je om 18.30, 19.30, 20.30 uur,... naar het nieuws kijken. Op zaterdag gevolgd door 'Tendens' (lifestyle). Op zondag door 'Sport West'.

Nieuw op Focus en WTV
Iets om naar uit te kijken is 'Jan, Pier en Pol'. Regionale televisie, pur sang. Een bekende West-Vlaming laat ons kennis maken met drie bijzondere mensen uit zijn stad of gemeente. Het programma gaat onder meer op stap in Bredene met Piv Huvluv en met Delfine Persoon in Hooglede.

Nieuw is ook 'De KunstRepubliek'. Hierbij blikken Focus en WTV op dinsdag en vrijdag vooruit op de hoogtepunten van het West-Vlaamse cultuurseizoen.

Tot slot kleuren de West-Vlaamse zenders de eindejaarsperiode met een gloednieuwe kwis. En West-Vlamingen in het buitenland zullen tussen Kerst en Nieuw via Focus en WTV het thuisfront kunnen groeten.

Ook de vaste waarden komen dit najaar terug. Zo zijn er nieuwe afleveringen van o.a. 'VoorMekaar' (over de zorgsector), 'West@Work' (focus op bijzondere beroepen) en 'Het Provinciaal Domein' (beleid provincie West-Vlaanderen). En in het weekend heb je afspraak met  'Tendens' (lifestyle op zaterdag) en 'Sport West' (sport op zondag).

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers