Het zomert bij atv

donderdag 30 juni 2011

Op maandag kan je kijken naar 'De Olifant'. Ergens in Antwerpen zou een olifant begraven liggen. atv zoekt het uit. Dinsdag zendt atv de allerbeste momenten van 'Welkom in...' uit. Robin Vissenaekens gaat op zoek naar de meest gastvrije gemeente in het Antwerpse en ontmoet heel wat boeiende mensen. Elke woensdag is er een uitgebreid verslag van de 'Vertellingen', met onder andere An Nelissen en Steph Goossens. In 'Goed Gezien' op donderdag blikt Sven Van den Abbeele, op zijn geheel eigen manier, terug op de actualiteit van de week in het gezelschap van drie studiogasten.

Axl Peleman brengt ‘s vrijdags oude Antwerpse volksliedjes tot leven met de vocale steun van gewone Antwerpenaren in het programma 'Volksliekes'. Op zaterdag staat 'Cinema' op het programma en 'Bij de Buren', een compilatie van de beste reportages van de andere regionale zenders. Zondag staan opnieuw 'De Olifant', 'Goed Gezien' en 'Welkom In' geprogrammeerd.


Vertellingen
atv organiseert ook deze zomer elke maandag vanaf 4 juli, een Vertelavond in een Antwerpse gemeente of district. Vertellers van dienst dit jaar zijn Steven Goegebeur, An Nelissen, Iwein Segers en Steph Goossens. Toegang en Duvel zijn gratis, maar alle toeschouwers moeten, naar goede gewoonte, wél hun eigen stoeltje meebrengen.

Op stap met atv
atv geeft haar kijkers ook de kans de stad Antwerpen deze zomer beter te leren kennen. De atv- Wandelrally is ondertussen een klassieker. Ditmaal trekt deze wandelzoektocht richting ’t Zuid, het artistieke hart van Antwerpen. Deelnemers kunnen niet enkel genieten van een gratis bolleke De Koninck, ze maken ook kans op mooie prijzen. Nieuw dit jaar zijn de atv-Wandelingen en atv-Uitstap. In samenwerking met het Citylabo van Antwerpen Averechts laat atv wekelijks 20 winnaars op een unieke manier kennis maken met de buurt rond Park Spoor Noord en de Scheldekaaien. In samenwerking met Antwerpconnection en Pallieter organiseert atv dan weer wekelijks een uitstap op ’t Eilandje, gidstour en zelfs boottocht incluis.

Prijzenspel
Deze zomer schenkt atv ook elke week een hoop prijzen weg in het zomerprijzenspel: kinderspulletjes, trampolines, reiskoffers, tickets en waardebonnen allerhande: alles moet de deur uit.

atv is deze zomer je goed-weer-garantie: zoveel is duidelijk!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers