Hilde De Baerdemaeker opnieuw in 'Familie'

dinsdag 24 december 2019

Binnenkort maakt actrice Hilde De Baerdemaeker opnieuw haar opwachting als Liesbeth Pauwels in de populaire VTM-soap, een rol die ze eerder al van 2012 tot 2016 speelde. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

'Liesbeth heeft iets ergs meegemaakt en heeft daarom de hulp van haar vader Patrick nodig', legt De Baerdemaeker uit. 'Natuurlijk komt ze ook haar ex-man Benny en zijn nieuwe vriendin Robyn weer tegen, wat uiteraard een invloed zal hebben op de verhaallijnen in 'Familie', gaat ze verder. 'Sinds vorige maand sta ik weer op de set, en het was een fijn weerzien met de collega’s, al viel het me op dat Roel Vanderstukken wat rustiger is geworden sinds zijn hartoperatie', besluit Hilde De Baerdemaeker.


Bron: Het Laatste Nieuws

vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers