'Home and Away' is (bijna) terug op Vitaya!

zondag 4 augustus 2019

Ein-de-lijk is het zover! Fans zitten al sinds begin mei op hun honger, maar nu is er licht an het einde van de tunnel. Vanaf donderdag 15 augustus keert 'Home and Away' terug op Vitaya!

Na een zomerreces van meer dan drie maanden is het eindelijk tijd voor de terugkeer van 'Home and Away' op Vitaya. De serie begint terug op donderdag 15 augustus. Maar eerst worden de laatste twee afleveringen van voor de zomerstop herhaald. Vanaf maandag 19 augustus gaat de soap dan weer verder met gloednieuwe afleveringen.


Om je geheugen alvast op te frissen, geven we je hier alvast de korte inhouden mee van de afleveringen die op 15 en 16 augustus 2019 herhaald worden.

Donderdag 15 augustus 2019 - aflevering 6981
Roo keert eerder terug naar de baai dan verwacht. Er hangt nog steeds spanning tussen Tori, Robbo en Jasmine. Intussen gaat het nog steeds niet goed met Raffy. Ryder voelt zich schuldiger dan ooit.

Vrijdag 16 augustus 2019 - aflevering 6982
Een onstabiele Karen brengt Dean in gevaar. Robbo uit zijn gevoelens tegenover Jasmine. Ryder laat zich leiden door zijn emoties. Hij is vastberaden zijn examens niet mee te doen. Roo maakt zich zorgen.

'Home and Away', vanaf 15 augustus weer elke werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
HomeandAway

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers