Homozender OUTtv doorbreekt botox-taboe met 'Buitengewoon Chiel'

woensdag 4 maart 2015

De vijfentwintigjarige interieurstylist Chiel Harten doorbreekt ieder taboe rond plastische chirurgie in de nieuwe realityserie 'Buitengewoon Chiel' op de Vlaamse homozender OUTtv.

Harten behaalde vorig jaar in verscheidene media het nieuws omdat hij de kantoorruimtes van de regionale zender RTV Utrecht had ingericht als een homosauna. De medewerkers van de lokale omroep waren niet te spreken over het nieuwe interieur. Maar voor de Europese homozender OUTtv was dit juist een reden te meer om de succesvolle twintiger een eigen realityshow te geven. Chiel kan namelijk werk en privé moeilijk gescheiden houden wat leidt tot hilarische momenten, maar ook tot een eerlijke kijk op zijn maandelijkse bezoeken aan zijn vaste botoxkliniek.


Botoxbehandelingen worden alsmaar populairder, maar blijven een taboe. Toch worden naar schatting wereldwijd meer dan 23 miljoen cosmetische ingrepen per jaar gedaan, waaronder iets meer dan vijf miljoen botoxbehandelingen. Chiel, die sinds zijn achttiende al enkele chirurgische ingrepen onderging, schaamt zich niet voor zijn maandelijks prikken en laat de kijkers van OUTtv maar al te graag zien waaraan velen zelfs nog niet durven denken.

In de eerste aflevering van 'Buitengewoon Chiel' maakt de kijker kennis met Chiel en zijn dagelijkse verplichtingen als succesvol interieurstylist. Zo geeft hij advies aan de eigenaars van een nieuwe mannensauna om de sauna op en top in te richten. Tussen het adviseren door staat hij als model voor een shampoolijn, maar krijgt hij de schrik van zijn leven wanneer hij te horen krijgt dat hij voor de fotoshoot uit de kleren moet.

Tot slot ontmoet hij Kelly Pfaff in de Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal en leert hij van haar hoe een dildo aanvoelt bij een vrouw.

'Buitengewoon Chiel' is vanaf 17 maart elke dinsdag om 22.15 uur te zien op OUTtv Vlaanderen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers