Homozender OUTtv zoekt Valentijnslief voor zanger Sam Smith

vrijdag 6 februari 2015

De Europese homozender OUTtv gaat in Vlaanderen op zoek naar een lief voor Sam Smith. De Britse zanger maakte op 22 januari bekend dat hij en zijn vriend Jonathan Zeizel niet langer meer een koppel vormen.

De Stay-With-Me-zanger liet vervolgens via zijn sociale media weten dat hij zo snel mogelijk opnieuw de liefde van zijn leven wil vinden. Met Valentijn voor de deur was dit voor OUTtv een reden te meer om de internationale ster een (romantisch) hart onder de riem te steken. De zender, die zich vooral op holebi's richt, fungeert daarom voor de uitzondering even als datingbureau en roept de OUTtv-kijkers via de website http://www.out.tv op om alle liefdesbrieven en –berichten zo snel mogelijk naar de OUTtv-redactie op te sturen.


De tweeëntwintigjarige Sam Smith scoorde op zeer korte tijd enkele wereldhits, waaronder 'La La La', 'Stay With Me' en 'I'm Not The Only One' zijn bekendste nummers zijn. In mei 2014 kwam hij uit de kast waarbij hij toegaf dat zijn debuutalbum 'In the Lonely Hour' over een vriend gaat waarop hij verliefd was, maar waarbij de liefde nooit werd beantwoord.

Op 3 januari 2015 stelde Smith uiteindelijk met trots zijn nieuwe vriendje aan de wereld voor, maar jammer genoeg was deze romance slechts van korte duur. Hij schreef amper 3 weken later op zijn Instagram: 'Soms is het beter om in bed te liggen met een glas rode wijn, met een voetbalshirt aan, luisterend naar muziek van Joni Mitchell. Het is een trieste dag.'

Momenteel is de populaire zanger dus nog steeds single. Wie zich daarom kandidaat wil stellen om de nieuwe meneer Smith te worden, stuurt dus snel een mailtje met zijn liefdesverklaring naar info@out.tv. OUTtv Europe zal alle berichten zorgvuldig verzamelen en op Valentijnsdag aan Sam Smith bezorgen. En wie weet vindt Sam Smith zijn grote liefde wel in België.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers