Hoofdlocatie 'Vermist' voortaan in Antwerpen

woensdag 15 juli 2015

De cast van de VIER-serie 'Vermist' neemt deze zomer op in een nieuwe locatie in Antwerpen. In de reeks zullen de leden van de Cel Vermiste personen verhuizen naar een nieuw hoodfkantoor.

Tot nu was het hoofdkantoor van de Cel Vermiste Personen uit 'Vermist' gevestigd in Brussel al werd dat nooit met zoveel woorden gezegd. Nu moeten alle politiediensten, uit besparingen, hun intrek nemen in eenzelfde gebouw. Dat verklaart de verhuis.


In werkelijkheid moest de crew van 'Vermist' de oude locatie verlaten en werd er dus op zoek gegaan naar een alternatief. Dat werd gevonden aan de Sint-Pietersvliet in Antwerpen. 'In dit gebouw waren vroeger allerlei bedrijfjes gevestigd. Die zijn nu al lang weg. Om verkrotting tegen te gaan en krakers geen kans te geven, worden een aantal verdiepingen aan particulieren verhuurd', zo vertelt Klaas Cockx van VIER aan Gazet van Antwerpen.

Naast de verhuis staat er in het nieuwe, zevende, seizoen van 'Vermist' nog meer op het programma. 'Ook over de cast hebben we nieuws, maar dat verklappen we pas later', aldus nog Cockx.

Deze zomer vinden de opnames van het zevende seizoen plaats en de afleveringen zouden tegen 15 oktober klaar zijn voor uitzending. VIER heeft echter nog niet bepaald wanneer de serie op het scherm komt.

Bron: gva.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers