Hoofdredacteur verlaat Kanaal 3

maandag 13 november 2006

Frank Van Laeken verlaat de Oost-Vlaamse regionale omroep Kanaal 3 en zal hoofdredacteur worden van de betaalzender Prime Sport op Telenet Digital TV.

F


rank Van Laeken was nog maar sinds juni vorig jaar actief bij Kanaal 3. Daarvoor was hij hoofdredacteur van de tv-sportredactie bij de openbare omroep.

Wie van Laeken opvolgt als hoofdredacteur van Kanaal 3 is nog niet bekend. Zelf zal hij nog meehelpen in de zoektocht naar de nieuwe hoofdredacteur. Kanaal 3 zendt uit in de regio Aalst , Dendermonde en Sint-Niklaas. De gedelegeerd bestuurder van Kanaal 3, Ernest Bujok, heeft begrip voor de beslissing van Frank Van Laeken.

Bron: VRTnieuws.net

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers