Husky-gids Marianne (Finland) zoekt Vlaamse droomman in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

dinsdag 16 april 2019

Vanavond kan Vlaanderen om 19.55 uur, tussen 'VTM NIEUWS' en 'Familie', kennis maken met de sympathieke 40-jarige Antwerpse Marianne, die in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' op zoek gaat naar haar Vlaamse droomman.

Marianne is gek op honden en houdt van koude en sneeuw. Sinds 2007 combineert ze die twee passies in een leven als husky gids in Muonio, een klein dorpje in Noord-Finland. Omdat er daar meer rendieren zijn dan toffe mannen én omdat ze fan is van het programma, is Marianne blij dat 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' haar zoektocht naar een Vlaamse man vergemakkelijkt.


Ze heeft haar droomjob gevonden op de husky farm. Haar roedel omvat 56 honden - die ze stuk voor stuk per naam kent - , die ze verzorgt, traint en waarmee ze trektochten maakt. Marianne is een super sportieve avonturierster die houdt van de ongerepte natuur en het buitenleven. 'De natuur en de zuiverste lucht ter wereld, dat is wat me hier houdt. Ik word er nog steeds stil van. Maar ik mis het dat ik deze mooie momenten niet kan delen met een man. Het is gewoon gezelliger met z’n twee.'

In een relatie zoekt Marianne stabiliteit en warmte, en belangrijk: ze wil een gelijkgestemde gesprekspartner, een soulmate. Ze hoopt samen met een nuchtere man die even dol op honden, de natuur en sneeuw, de donkere Finse dagen een pak korter te maken.

Meer weten over Marianne en het leven in het prachtige Finland? Kijk dan vanavond bij VTM naar haar mini-aflevering om 19.55 uur.

Schrijven kan via vtm.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers