Ian Thomas doet vrouwenharten sneller slaan in 'Familie'

dinsdag 21 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Op woensdag 22 mei kan Stefanie (Jasmijn Van Hoof) haar ogen maar moeilijk geloven wanneer er wordt aangebeld. De knappe jongeman Elias Van Wilder, een rol voor Ian Thomas, maakt zijn intrede in 'Familie' en neemt zijn intrek in haar B&B.

Daar vult hij de lege kamer van Evy (Marianne Devriese). Bij Stefanie en Hanne (Margot Hallemans) valt de charmante ingenieur meteen in de smaak, het enthousiasme van Guido (Vincent Banic) en Quinten (Maxime De Winne) is verder te zoeken.

Met de komst van Elias verwelkomt 'Familie' nieuw, jong bloed. Zanger en acteur Ian Thomas speelde al mee in de VTMKZOOM-serie 'Kattenoog' en vertolkte als kind een gastrol in 'Spoed'. De rol van Elias is zijn eerste grote tv-rol, een nieuwe uitgaging waar hij geen seconde over twijfelde.

'Ik zei meteen volmondig ‘ja’ toen mij de vraag werd gesteld om de cast van 'Familie' te vervoegen', klinkt het bij een enthousiaste Ian. 'Ik ben natuurlijk met de reeks opgegroeid en het leek me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen. De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat gaat nog voor vuurwerk zorgen (lacht). Ik sta nu al enkele maanden op de set en heb me al keigoed geamuseerd. Het klinkt als een cliché, maar bij 'Familie' heerst er ook echt een familiegevoel.'

De komst van Elias zal dus niet onopgemerkt voorbijgaan in 'Familie'. Hij windt er namelijk geen doekjes om en richt zijn pijlen vooral op Stefanie. Gaat zij in op zijn avances of niet?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers