'Idool 2011': met een ukelele in de hand door het ganse land?

woensdag 9 februari 2011

De zoektocht naar nieuw zangtalent in Vlaanderen gaat door. Deze week zoekt vtm dat 'nieuwe talent' in Zoutleeuw. Toch komen de kandidaten uit alle hoeken van Vlaanderen... en verder! Zo overrompelde een extravagante dame van Finse origine de jury met haar excentrieke uiterlijk.

Een rode trui, koperen haren en een lichaam vol tattoos maar vooral een stem die de jury kon bekoren. Sylvia, hoofdredactrice van Joepie, zag meteen al een uitgesproken stijl voor de dame. Of zag ze misschien een originele covergirl voor zich staan?


Ook de Albanese Brihans liet zien wat hij in huis had. Deze jongeman is in zijn vaderland al lang geen onbekende meer. Hij won als kleine jongen verschillende grote zangprijzen en nu hoopt hij ook België te veroveren. Zijn trouwste fans zijn z'n familie. Samen zongen ze in de wachtzaal meerstemmig en zo blijkt al snel dat ook de zus van Brihans over een portie zangtalent beschikt. Uiteindelijk schreef ook zij zich in en gingen broer en zus allebei door naar de volgende ronde.

Als allerlaatste kandidate kwam 'het meisje met de ukelele'. Op vtm werd deze kleine dame al meermaals gepimpt. Zo spraken zelfs An Lemmens en Evi Hanssen in 'De Woensdagshow' al over deze unieke performance van Kato. Ze kon ook de jury overtuigen en gaat dus door naar de volgende ronde.

Groot en minder groot zangtalent zetten hun beste beentje voor maar voor sommigen eindigt 'Idool 2011' hier. De anderen gaan door naar de volgende ronde!

Herbekijk de 2de aflevering nu!

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers