'Idool 2011': Vijf kandidaten keren terug naar België

donderdag 10 maart 2011

De kandidaten van 'Idool 2011' verbleven deze week nog in het Hard Rock Hotel in Punta Cana, de Dominicaanse Republiek. Aangekomen in het prachtige relaxoord werd hun stress meteen aangewakkerd. In de vorige aflevering kregen de 25 kandidaten namelijk meteen een opdracht. Ze moesten samen met een 'partner in crime' een live performance brengen waarover de jury zijn onverbeterlijke commentaar zou spuien. Op basis hiervan zouden vijf kandidaten de wedstrijd meteen al moeten verlaten.

Voor sommigen was de opdracht een reden om weinig te slapen, hard te repeteren, meerstemmige partijen in elkaar te boksen en amusante dansjes te creëren. Anderen, daarentegen, konden de verleidingen van het tropische paradijs maar moeilijk weerstaan en genoten van een frisse duik in het zwembad of een stoeipartij met de andere kandidaten.


Een lange vlucht, korte nacht en al dan niet veel repeteren zorgde voor een serieuze hindernis in deze auditieronde. De jury was over het algemeen zwaar ontgoocheld. Woorden als 'een zware teleurstelling' en 'Idool onwaardig' bedorven al snel de sfeer in de groep.

Vijf kandidaten vlogen meteen terug naar België. Cathy uit Borgerhout, Laura uit Erembodegem, Marja uit Brussel, Niels en Michael zien we niet meer terug. De overgebleven 20 gaan door, weliswaar met de boodschap harder te knokken!



Lees ook:
Woensdag in 'Idool 2011': beachcamp in Punta Cana (filmpje!)
Herbekijk 'Idool 2011'

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier
Idool

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers