'In het Wiel van de Giro': dagelijks de ronde van ItaliŽ

vrijdag 10 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

VTM NIEUWS en VTM-wieleranalist Merijn Casteleyn brengen vanaf zaterdag 11 mei drie weken lang het dagelijks magazine 'In het Wiel van de Giro', een verslag van de Ronde van ItaliŽ, in de volksmond beter bekend als de Giro.

De Giro is een meerdaagse wielerwedstrijd in en rond Italië. Het magazine zal ook te bekijken zijn via hln.be als vtmnieuws.be. Heel de ronde door zitten wielerliefhebbers op de verschillende kanalen goed voor alle verslagen, nieuwtjes en analyses van de wielerklassieker.

Merijn Casteleyn is de wielerverslaggever ter plaatse en reist de komende drie weken mee met de Ronde van Italië. Hij brengt elke dag om 18.45 uur in een programma van 15 minuten bij CAZ de hoogtepunten van de rit. Naast een ruim verslag over de gereden etappe krijgen de kijkers ook de eerste reacties en interviews van de renners. De uitzending over de eerste etappe wordt een aparte special en zal uitzonderlijk worden uitgezonden om 20.50 uur.

VTM-wieleranalist Merijn Casteleyn: 'Bedoeling is om kort op de bal te spelen. We willen sportliefhebbers en mensen die van hun werk komen snel op de hoogte brengen van wat er die dag is gebeurd in de koers. We zijn er ook op de rustdagen.'

Naast het dagelijks programma bij CAZ slaat VTM NIEUWS dus ook een nieuwe weg in door het online aanbieden van sport, een volgende stap om kijkers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden.

'In het Wiel van de Giro', vanaf zaterdag 11 mei tot en met zaterdag 1 juni om 18.45 uur bij CAZ, op hln.be en vtmnieuws.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers