iN.Di maakt prijzen bekend

vrijdag 30 maart 2007

iN.Di, het digitale platform van de kabelgroep Interkabel, heeft de prijzen van zijn nieuwe decoders en abonnementen bekend gemaakt. Op 10 april lanceert immers twee nieuwe decoders, die bovendien de mogelijkheid hebben om HDTV weer te geven.

O


p 10 april zal de nieuwe decoder in de winkels liggen. Die decoder zal de kijker de mogelijkheid bieden om verschillende zenders in hoge definitie te ontvangen. Op termijn zullen ook interactieve services als Net Gemist en iWatch beschikbaar worden. Kostprijs: 229 euro. Abonnees met een oude decoder krijgen echter een korting van 99 euro.

Wie ook programma's wil opnemen op een harde schijf, moet echter wat langer wachten. Midden mei lanceert iN.Di immers een HDTV-decoder met harde schijf (250GB). Die zal 369 euro kosten, na korting wordt dat 270 euro.

Samen met de nieuwe decoders lanceert iN.Di dus ook HDTV, languit Hoge Definitie Televisie, een standaard die de kijker een betere beeld- en geluidskwaliteit bezorgt. Bij de start zal iN.Di zes zenders in die HDTV-kwaliteit uitzenden: VTM HD, EXQI, HD1, National Geographic HD en de twee filmzenders van Kinepolis. VTM HD is gratis, de zender zit vervat in het basispakket. Voor het pakket met EXQI, HD1 en National Geographic moet de kijker 4,95 euro per maand op tafel leggen. De twee zenders van Kinepolis ten slotte zitten vervat in het Kinepolis-abonnement, dat 19,95 euro per maand kost.

Bron: Interkabel

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers