Indi voegt opnieuw drie HD-zenders toe

maandag 15 oktober 2007

Indi, het digitale pakket van kabelgroep Interkabel, breidt zijn HDTV-aanbod opnieuw uit. Vanaf 15 november zullen ook de zenders TMF, Brava en ARTE in Hoge Definitie beschikbaar zijn. Sinds dit voorjaar stuurt Indi als enige in Vlaanderen Hoge Definitie Beelden door.

De k

lanten van Indi konden al genieten van scherpere versies van VTM, National Geographic, HD1, EXQI, Discovery Channel en Kinepolis TV. Daar komen nu dus drie nieuwe zenders bij. De drie zenders zullen toevoegd worden aan het bestaande HDTV-pakket, dat daarmee ook 5 euro meer zal kosten. Tot nog toe kostte het pakket met National Geographic HD, HD1, EXQI en Discovery Channel HD 4,95 euro, met de komst van TMF Live HD, Brava TV HD en ARTE HD zal dat 9,95 euro worden.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers