Interkabel breidt digitaal aanbod uit

donderdag 6 juli 2006

Interkabel, de groep die de onafhankelijke zuivere kabelmaatschappijen in Vlaanderen beheert, kondigt een grootse uitbreiding aan van haar digitaal aanbod. iN.Di, zoals het digitaal product van Interkabel heet, wil een pak nieuwe diensten aanbieden.

i


N.Di is de derde aanbieder van digitale televisie in Vlaanderen, na Belgacom en Telenet Digital tv. Enkel kijkers die zijn aangesloten bij een zuivere kabelmaatschappij, zoals bijvoorbeeld Integan in Antwerpen, kunnen erop aansluiten. iN.Di biedt momenteel een basispakket van zenders aan in digitale kwaliteit, aangevuld met een twintigtal extra kanalen en een pakket betalende kanalen.

Interkabel wil zijn digitale diensten nu uitbreiden. Klanten van iN.Di konden vooralsnog geen interactieve diensten oproepen of genieten van bijvoorbeeld HD-tv. De organisatie spreekt van een 'grote investering', maar noemt geen exact bedrag. Om de nieuwigheden te ontwikkelen trekt Interkabel 30 nieuwe werknemers aan.

Bron: GVA.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers