Internationaal contract én realityreeks voor anne's 3M8S

dinsdag 31 juli 2012

Idolen Dean, Dennis en Kevin zijn niet meer weg te denken van het anne-scherm. Onder impuls van anne en samen met platenfirma Mostiko vormen ze een boysband met internationale klasse. Dat het trio een schot in de roos is, werd vorige week bewezen bij 'anne komt naar je toe' in Blankenberge. Daar moest zelfs de politie ingrijpen om de veiligheid van de drie te garanderen.

Hun eerste single '(Before) Summers Gone' scoort hoog in de Belgische hitlijsten en het nummer is op zowat alle Vlaamse radio’s te horen.

3M8S-TV
anne was de afgelopen weken niet weg te slaan uit het kielzog van de drie jongens. De cameraploegen waren overal bij en het resultaat is een realityshow met de drie idolen in de hoofdrol. Dit weekend zie je aflevering 1 op zaterdag 4 augustus om 19.00 uur.

In deze eerste aflevering neemt Dean z’n mates Dennis en Kevin mee naar Geraardsbergen. Op het programma staat een uitputtende rit op de befaamde muur. Ze gaan proeven van de lokale specialiteit, de mattentaarten, maar daar voegde Dean een extra ingrediënt aan toe. Verder krijg je nog een exclusieve blik achter de schermen bij de opnames van hun eerste videoclip. anne-gezicht Noa zorgt voor de nodige omkadering.

Een unieke fandag in Bobbejaanland
Op zaterdag 25 augustus organiseert anne trouwens de eerste 3M8S-fandag in Bobbejaanland. Dan zijn de jongens de hele dag beschikbaar voor hun fans. Ze geven er een concert, doen attracties en een lucky few kunnen bij de 3M8S blijven overnachten in het park. Tickets aan 22 euro per persoon kunnen worden besteld via anne.be en in elke Free Record Shop. Wie komt kan in primeur al de nieuwe single ‘Back in september’ bemachtigen en meteen laten signeren in het park.

En... groot nieuws!
De jongens van 3M8S hebben ondertussen ook een internationaal contract te pakken.  Het buitenland heeft 3M8S ontdekt! De jongens tekenden een contract voor China, Japan en Australië én er zijn ook plannen om daar te gaan touren. '(Before) Summers Gone' en de nieuwe nummers zullen dus ook uitgebracht worden in Australië en Azië. Het spreekt voor zich dat ook die avonturen te volgen zullen zijn via anne en anne.be!


3M8S

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers