Is dit de startdatum van 'De Mol'?

dinsdag 11 februari 2020

Alle mollenjagers breken zich het hoofd over een mysterieuze boodschap die naar de finale van het populaire VIER-programma lijkt te verwijzen. Overal duikt namelijk dezelfde Griekse boodschap en datum op.

'Omega 26.04.2020', Grieks voor einde en de datum, verscheen al in verschillende kranten en het straatbeeld, maar ook op eetborden die sommige mensen met de post ontvingen. Het raadsel is steeds vergezeld van een QR-code. Daarmee kom je terecht op een Instagram-account waarop we zien hoe iemand zo'n bord laat vallen.


Wanneer de ontvangers van de borden hetzelfde doen, vinden ze een 'save the date'. Daarnaast is er ook een Facebook-evenement met als titel 'Omega, 26.04.2020', die lijkt te verwijzen naar de finale op groot scherm in Kinepolis. De finale wordt jaarlijks eind april uitgezonden en bovendien wisten we al dat het programma dit jaar naar Griekenland trekt.

Als de reeks zoals vorig jaar negen reguliere afleveringen kent, zou het programma dit jaar starten op zondag 1 maart. Zo gaat het volop de strijd aan met de kijkcijferkanonnen van respectievelijk Eén en VTM, namelijk 'Twee tot de Zesde macht' en 'Blind Getrouwd', al starten deze twee programma’s al op 16 februari.

Bron: HLN


Lees ook:
Gilles De Coster verklapt waar 'De Mol' zich deze keer afspeelt.
Meer dan 14.000 inschrijvingen voor 'De Mol'

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier
demol

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers