Isabelle A niet te spreken over 'Wat een dag'

dinsdag 12 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Onlangs was de Gentse zangeres Isabelle A te gast in 'Wat een dag', de nieuwe laatavondshow van Davy Parmentier op VTM. Daar heeft ze niet zo'n beste herinneringen aan, want plots goten Julie Van den Steen en Niels Destadsbader onaangekondigd chocolade over haar heen. Haar platenfirma is alvast not amused. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Op het moment zelf zat Isabelle A wel in een badkuip, maar toch kon ze de onaangename verrassing niet echt appreciëren. 'De volgende ochtend zat er nog chocola in mijn oren', laat ze weten. 'Naar aanleiding van mijn nieuwe plaat 'Sjokola' was het plan om chocolade uit te delen aan het publiek, maar op een chocoladebad had ik niet gerekend', gaat ze verder. 'Ik had op voorhand wel gezien dat er verdacht veel handdoeken in de kleedkamer lagen, maar dit had ik echt niet verwacht', besluit Isabelle A.

Ook haar platenmaatschappij CNR kan er niet om lachen. 'Wij weten alvast wie de factuur zal betalen', klinkt het. Volgens VTM was alles afgesproken met het platenlabel, maar dat ontkent CNR. 'Jammer dat Davy Parmentier probeert te scoren op de kap van zijn gasten. Helemaal niet netjes', besluiten ze.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers