Jade bezorgt Team Gers overwinning in 'The Voice Kids'

vrijdag 23 november 2018

Het is de 14-jarige Jade uit Oostakker die zichzelf én team Gers vanavond naar de overwinning heeft gezongen in de finale van 'The Voice Kids'. Gers Pardoel kon zo zijn allereerste seizoen als coach meteen verzilveren.

Jade kreeg tijdens de finale de studio twee keer muisstil met de nummers Grand Piano van Nicki Minaj en Fucking Perfect van Pink. Haar sterke prestatie bezorgt haar niet enkel de titel van 'The Voice Kids 2018'. Jade krijgt ook de kans om een eigen single op te nemen en keert naar huis met een spaarpot van 10.000 euro. Jade: 'Het was een onwezenlijk gevoel toen ze mijn naam riepen. Ik kan het nog altijd niet geloven. Nooit had ik durven dromen dat ik 'The Voice Kids' zou winnen, want ik had zeven geduchte concurrentes in de finale. Ik ben erg blij dat ik dit parcours heb mogen afleggen met Gers en hulpcoach Remko. Zij hebben mij geweldig geholpen tijdens dit avontuur.'


Jade zorgde in de Blind Auditions voor kippenvel met het betoverende Homesick van Dua Lipa. Ze had maar enkele seconden nodig om de vier coaches te overtuigen. 'Ik denk dat Dua Lipa schrik moet krijgen. Inpakken, Jade is hier!', vond Sean. Ook Gers was op slag gewonnen voor Jades stem: 'Ik word hier onzeker van, want je kan veel beter zingen dan ik'. Hij trok na een lange strijd met de andere coaches uiteindelijk aan het langste eind en voegde de engelenstem van Jade toe aan zijn team. In de Battles liet Jade zich van haar stoere kant zien op Better Now van hiphopper Post Malone. Ze versloeg toen teamleden Laura en Lotte. In de halve finale ging ze voor de beladen song Sober van Demi Lovato. Haar breekbare stem zorgde voor tranen in ogen bij Klaasje en Gers.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers