James Cooke winnaar 'Dancing With The Stars' én nieuw seizoen!

vrijdag 7 december 2018

James Cooke is hét dansbeest van 'Dancing With The Stars'. Hij troefde in de finale topfavoriete Kat Kerkhofs en 'Thuis'-actrice Leen Dendievel af en is vanaf nu de fiere eigenaar van de danstrofee.

Met een stijlvolle Weense wals, een freestyle en een dans gekozen door de kijkers pakte hij de zaal en heel Vlaanderen volledig in. Kat eindigde uiteindelijk op de tweede plaats. Leen moest na twee dansen haar ambities al aan de kant zetten.


De drie finalisten haalden het onderste uit de kan met telkens twee nieuwe dansen. James walste met zijn danspartner Björk de ziel uit zijn lijf op ‘Feeling Good’ van Avicii en zijn freestyle deed hij op de tonen van ‘What About Us’ van P!NK. Ook de kijkers mochten een dans van de voorbije weken kiezen en dat werd zijn Tina Turner-freestyle op het nummer ‘Nutbush City Limits (Arquest Remix)’.

James Cooke was in dit programma de man met al wat danservaring door zijn musical- en theaterwerk. Al was 'Dancing With The Stars' wel van een andere grootteorde. De vele danspassen en het hoge niveau zorgde vaak voor stress en black-outs. Na een hangmatyogasessie en met de nodige competitiedrang smeet hij zich telkens voor de volle 200%. James zorgde ook voor heel wat ambiance, zowel op als naast de dansvloer.

VIER heeft intussen ook bevestigd dat er in 2019 een nieuw seizoen komt van het popiulaire programma. Wie volgend jaar de dansschoenen mag aantrekken, komen we in de komende maanden te weten.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers