Jan Leyers presenteert Nederlandse klassieker 'Zomergasten'

maandag 7 mei 2012

Deze zomer zal presentator en muzikant Jan Leyers het Nederlandse cultprogramma 'Zomergasten' presenteren bij de VPRO, dat meldt de Volkskrant maandag. Het nieuws is bekend gemaakt in 'De Wereld Draait Door' (VARA) waar Leyers te gast was. De ene helft van Soulsister presenteerde al eerder zomerse talkshows, maar dan op de VRT. Voor de VPRO maakte hij eerder het literaire programma 'Iets met Boeken'.

'Het is een beetje alsof je wordt opgeroepen voor de nationale ploeg', zo zei Jan Leyers aan tafel van 'De Wereld Draait Door'. 'Ik heb nog nooit zo naar iets uitgekeken als naar het presenteren van 'Zomergasten'. En ik hoop dat het slecht weer is', aldus nog een enthousiaste Leyers.

Het zomerse zondagavondvullende programma werd eerder gepresenteerd door grootheden als Hanneke Groenteman en huidig eindredacteur Peter Van Ingen. De voorbije twee jaar was Jelle Brandt Corstius de gastheer. In 'Zomergasten' selecteren prominente Nederlanders tv-fragmenten die voor hen de ideale tv-avond zouden kunnen vormen.


Bron: vk.nl

Zomergasten

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers