Jani presenteert een nieuw seizoen van 'Shopping Queens' op VIJF

woensdag 28 maart 2018

'Shopping Queens' is terug en fashiongoeroe Jani heeft er alvast veel zin in. Elke week strijden vier fashionista's om het felbegeerde kroontje van Shopping Queen.

Met een beperkt budget en een tijdspanne van drie uur, krijgen ze de opdracht om zichzelf te restylen volgens thema. De dames beoordelen elkaars outfit en ook Jani geeft opnieuw zijn ongezouten mening. En dat doet hij niet alleen. Zijn nieuwe partner in crime, Qozmo de Franse bulldog, houdt alles nauwlettend mee in de gaten.


Jong, rijk, luxueus en strijdvaardig. Zo kunnen we de dames van deze week wel omschrijven. Julia (17), Zoë (20), Babette (23) en Jill (28) kunnen de designermerken maar best van tafel vegen als ze deze opdracht willen winnen. Met een budget van amper 200 euro moeten deze queens een wulpse Bella-Donna-look shoppen. Ze rennen de winkelstraten van Leuven in om daarna het beste van zichzelf te geven op de catwalk. Vanop een veilige afstand kijkt Jani stiekem mee.

'Shopping Queens', vanaf dinsdag 10 april om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers