Jens Dendoncker valt in voor Niels Destadsbader bij audities 'Belgium's Got Talent'

maandag 1 juli 2019

Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel, en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op één stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem.

Het mag echt niet van de dokter. Slechte timing, want net maandag 1 juli starten in Antwerpen de audities van het nieuwe seizoen van 'Belgium's Got Talent', waar Niels opnieuw in zijn jurystoel zit naast An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty.


Gelukkig heeft Niels zelf voor een oplossing gezorgd. Hij zal zich bij de audities van de verschillende acts laten vertegenwoordigen door Jens Dendoncker. Jens zal als ambassadeur van Niels naast An, Stan en Dan zitten en hem continu op de hoogte houden van de hits en misses in de show. De twee zullen dus regelmatig overleggen en de audities van het nieuwe seizoen bespreken. Zo hoeft Niels echt niks te missen.

Niels Destadsbader: 'Om het met een flauwe woordspeling te zeggen: ik hoop dat dit snel achter de rug is. Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij tijdens de audities. Tegen de studioshows neem ik gewoon zélf mijn vertrouwde stoel terug in.'

Bij de opnamen van de studioshows van 'Belgium's Got Talent' later dit jaar, keert Niels dus gewoon terug naar zijn vertrouwde stoel. Maar eerst kunnen kijkers bij de afleveringen rond de audities ook genieten van het debuut van Jens Dendoncker als jurylid ad interim.

Jens Dendoncker: 'Dit is een geweldige verantwoordelijkheid, maar gelukkig gaat Niels me helpen. Ik ken mezelf, ik ben soms té enthousiast. Ik ga zeker 7 Golden Buzzers per aflevering nodig hebben. Verder heb ik een zwak voor opvallende hoofddeksels. Kom met een knalgroene badmuts je act doen en mijn 'Ja' heb je!'

Wie Jens de volgende dagen aan het werk wil zien als jurylid, moet snel naar vtmtickets.be gaan.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers