Jeroen De Pauw en Andy De Brouwer dineren heerlijk eigenwijs in nieuw njam!-programma 'Apero-Dining'

zaterdag 16 november 2019

In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is. Chef Jeroen De Pauw en sommelier Andy De Brouwer vervangen het glaasje bubbels en de klassieke borrelnootjes door een hele nieuwe belevenis.

Ze laten hun gasten dineren, zonder dat ze de sofa uit hoeven te komen. Terwijl Jeroen heel wat originele hapjes serveert, verrast Andy de gasten met opmerkelijke aperitiefdranken.


In de eerste aflevering staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco’s met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu. Sommelier Andy shaket een eigenzinnige pisco-sour en laat de gasten genieten van een perfecte mini Irish coffee. Dineren was nog nooit zo gezellig, vernieuwend én lekker tegelijk!


'Apero-Dining', vanaf 17 november elke zondag om 9.30 uur, 17.30 uur en 22.20 uur op njam!.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers