Jeroen kiest voor Severien, Bjorn wil verder met Evelyn

maandag 29 oktober 2018

Een opvallend moment in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', op maandag 29 oktober: nog voor Dina Tersago langskwam voor het finale keuzemoment, belde veeboer Jeroen haar zelf op.

Op een gegeven moment besefte hij dat hij toch voor Severien (23, Kalken) zou kiezen, die al bij de eerste ontmoeting een diepe indruk op hem naliet. Jeroen wou dan ook niet langer wachten om zijn keuze bekend te maken.


Jeroen: 'Ik ben geen hartenbreker, maar ik wou open kaart spelen en niet met Joëlles gevoelens spelen'. Goed nieuws dus voor Severien: zij mag nog enkele dagen met 'haar' boer doorbrengen. Niet op de boerderij deze keer, wel tijdens een tripje in Duitsland om eventuele romantiek vrij spel te geven.

In Canada was het rechtenstudente Evelyn (28, Paal) die goed nieuws kreeg van Bjorn: 'Wij zijn goed samen en we hebben het plezant. Maar om nu al te weten of zij de vrouw is waar ik de rest van m’n leven mee kan doorbrengen, dat is moeilijk na een week natuurlijk. Voor ons allebei'.

'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', elke maandag om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers