JIM gaat deze festivalzomer voor het eerst live op Tomorrowland

woensdag 17 juni 2015

Meekelen met je favoriete bands, dansen op de vetste beats of genieten van een frisse pint? De festivalzomer staat weer voor de deur, en ook dit jaar volgt JIM alles vanop de eerste rij.

Sean Dhondt en Niko Van Driessche gaan met 'Festivalitis' opnieuw een hele zomer live van op de grootste festivals: Rock Werchter, Pukkelpop, Summerfestival, Laundry Day én – nieuw sinds dit jaar –Tomorrowland. Van bijna alle andere festivals worden er best of-specials gemaakt. Daarnaast zorgt Niko deze zomer voor een dagelijkse festivalupdate in het nieuwe live-programma 'Festivalitis Daily'.

'Festivalitis': live op de grootste festivals, aangevuld met best of-specials
Sean en Niko brengen ook deze zomer de grootste festivals tot bij de kijkers met interviews en sfeerreportages, muzikale hoogtepunten en de strafste gigs. Het duo trekt deze zomer voor 'Festivalitis Live' naar Rock Werchter (25/6 – 28/6), Summerfestival (4/7 – 5/7), Pukkelpop (20/8 – 22/8) en Laundry Day (5/9). JIM gaat deze zomer voor het eerst ook drie dagen live op Tomorrowland (24/7 – 26/7) uitzenden. Als extraatje gaat de zender hiervoor vanaf 1 juli op zoek naar de 'beste Belg', die voor 'Festivalitis' verslag zal uitbrengen van zijn Tomorrowland-avonturen. Daarnaast trekt Niko voor uitgebreide best of-specials naar Couleur Café, Les Ardentes, Dour, Lokerse Feesten, Feest in het Park en Suikerrock.

Op donderdag 25 juni trappen Sean en Niko de festivalzomer af met 'Festivalitis Live' van op Rock Werchter, waar ze vier dagen lang live verslag zullen uitbrengen tussen 20.00 tot 01.15 uur bij JIM. Met een online festivalquiz maken de kijkers de hele zomer lang ook kans op festivaltickets.

Het festivalgevoel van Ruben Block, Selah Sue en Gabriel Rios
Flashbacks naar vorige zomer, verlangen naar weides vol muziek, uitkijken naar de unieke sfeer die ontstaat als duizenden tegelijk uit de bol gaan op dezelfde band: het 'festivalgevoel' is niet in één woord te beschrijven en is voor iedereen anders. JIM gaat deze zomer op zoek naar het ultieme festivalgevoel, en stelde deze vraag ook aan enkele artiesten en bekende gezichten zoals Ruben Block, Selah Sue, Chokri Mahassine, The Van Jets en Gabriel Rios.

'Festivalitis Daily': dagelijkse festivalupdate met Niko
JIM staat deze zomer meer dan ooit in het teken van de festivals: naast de 'Festivalitis'-uitzendingen zorgt Niko vanaf maandag 29 juni tijdens de zomer dagelijks voor het belangrijkste festivalnieuws in het nieuwe live-programma 'Festivalitis Daily'.

Van maandag tot donderdag blikt Niko tussen 20.00 en 21.00 uur met de kijkers vooruit naar de eerstvolgende festivals, neemt hij een kijkje over de landsgrenzen heen naar de grootste internationale festivals en schotelt hij een dagelijkse portie nieuwtjes uit festivalland voor.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers