Jo De Poorter presenteert 'Royalty'

dinsdag 11 augustus 2015

Vanaf september neemt Jo De Poorter de fakkel over van Birgit Van Mol als presentator van 'Royalty', het koninklijke magazine van VTM. Hoofdredacteur Kris Hoflack bevestigde dit aan Het Laatste Nieuws.

De Keuze voor Jo De Poorter als nieuwe 'Royalty'-presentator is volgens Hoflack erg logisch. De Poorter is een echte kenner en hij ademt royalty uit. De komst van Jo De Poorter is echter niet de enige nieuwigheid bij 'Royalty'. Er wordt aan het team ook een reporter toegevoegd die zich 'als Kuifje doorheen de wereld van adel en gekroonde hoofden zal begeven'.


'Met deze aanpak en veranderingen wil ik duidelijk maken dat er nog steeds een plaats is voor 'Royalty' binnen VTM. We hebben een behoorlijk groot publiek en met de aanpassingen geloof ik dat we ook jongere kijkers zullen aantrekken', zo besluit Hoflack in Het Laatste Nieuws.

Bron: hln.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers