Jonas Van Geel krijgt eigen talkshow op VTM

donderdag 30 april 2015

Jonas Van Geel is klaar voor een ferme stap in zijn carrière: na de zomer mag de presentator en acteur een eigen groots opgezette talkshow presenteren op VTM. De zender stuurde hem zelf naar Hollywood om er de stiel te leren.

Eén ding is zeker: Jonas Van Geel is met veel zelfvertrouwen en goesting uit Amerika teruggekeerd. 'Voor alle duidelijkheid, we gaan de Amerikanen niet kopiëren. Dat is ook onmogelijk, want we werken hier met andere budgetten. Maar hun aanpak zint me wel.'

'In een talkshow mag je geen enkele kans onbenut laten', zegt Van Geel. 'Ja, een ster moet een ster zijn en blijven, maar gebruik hem in de show. Ik besef wel dat het niet gemakkelijk wordt om keer op keer een internationale ster binnen te halen. Een paar zou al top zijn.'

'En reken maar dat we voor de rest nu al heel goed weten wat we absoluut wél willen en hoe we onze show anders dan de rest zullen maken. Ik hoop dat we straks een entertainmentshow maken die momenteel niet in Vlaanderen te zien is en waarover gesproken wordt", vertelt de VTM-ster in Het Laatste Nieuws.


Bron: HLN.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers