Julie Van den Steen naar VTM

woensdag 16 oktober 2019
Foto: MNM - © VRT 2018

Het hing al langer in de lucht, maar nu is het definitief. Ex MNM-presentatrice Julie Van den Steen (27) stapt over naar VTM. Dat heeft woordvoerster Sara Vercauteren bevestigd aan Het Nieuwsblad. Wat ze precies gaat doen is nog niet bekend.

Eind mei nam Julie Van den Steen op de radio emotioneel afscheid van MNM en bij uitbreiding de hele VRT. En al sinds de zomer gingen geruchten de ronde als zou ze overstappen naar VTM. Maar Van den Steen zelf hulde zich in stilzwijgen. Toen de plannen voor de nieuwe talkshow, die eind oktober start, bekend werden leek het een uitgemaakte zaak dat Van den Steen daar zou aan gaan meewerken. Maar nu de overstap naar VTM bekend is, willen ze dat aan de Medialaan niet bevestigen. 'We hebben fijne plannen met Julie. Ze is een veelzijdig talent en past dus zeker bij ons. Het is wel nog te vroeg om te zeggen over welke projecten het gaat', aldus woordvoerster Sara Vercauteren. Het Nieuwsblad vernam dat Van den Steen een exclusiviteitscontract zou hebben getekend bij VTM, maar ook dat wil de zender niet bevestigen.

Julie Van den Steen werd door Peter Van de Veire dik vijf jaar geleden geïntroduceerd als nieuwe sidekick van zijn ochtendshow op MNM. Maar al snel bewees ze zich als multi-talent dat zich ook voor de camera's thuis voelde. Zo presenteerde Julie Van den Steen onder meer het programma 'Typisch Mensen', met Freek Braeckman. En ze was ook gastvrouw van de MIA's.

De nieuwe VTM-talkshow start op 28 maandag oktober. Of Julie Van den Steen daarin een rol zal spelen, is voorlopig nog een goed bewaard geheim.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers