Justine De Jonckheere en Dean zijn een (muzikaal) koppel!

dinsdag 16 augustus 2011

De afgelopen week was er heel wat te doen rond het verhaal dat Miss BelgiŽ Justine De Jonckheere en Dean een relatie zouden hebben. De twee waren namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd door een weekblad tijdens een afspraakje in Antwerpen. De foto's waren redelijk suggestief en beiden konden het duidelijk goed met elkaar vinden.

'Ja, het klikt tussen Justine en Dean... Als muzikaal koppel!'
De twee kunnen het goed met elkaar vinden en leerden elkaar kennen op de set waar zowel de nieuwe clip voor 'Easier Said than Done' van Dean werd opgenomen en de nieuwe imagocampagne voor muziekzender anne werd ingeblikt. In de nieuwe clip en campagne worden grenzen verlegd voor een Miss België. Naast enkele romantische scenes moesten de twee ook de lakens delen.


'Alles is heel relax verlopen. Het is de eerste keer dat ik zoiets moest doen, en het is niet echt wat men van een Miss België verwacht. Alles was op voorhand zeer goed afgesproken. Maar toen ik samen met Dean tussen de lakens lag, en je echt moet acteren was dat toch een speciaal moment. Maar toen de regisseur heel wat mensen de set afstuurde liep alles al wat makkelijker. Er werd wat muziek opgezet en de cameraman gaf enkele goeie tips. Het was een unieke ervaring', aldus Justine.


'Het idee ontstond spontaan onderweg naar Hilversum toen ik het nummer ging inzingen. Samen met Brigitte, mijn manager, en de mensen van anne zaten we enkele uren in de auto. Toen ik zei dat ik fan was van 'Miss België' Justine De Jonckheere en zei dat het mijn droomvrouw zou zijn voor deze clip en imagospots belden de mensen van anne meteen met Darline Devos. Zij vond het idee leuk en binnen het kwartier kwam er een 'ja, we doen het'. Ook Justine vond het super. Je kan je best inbeelden dat de zenuwen er waren. Ik kon me voorbereiden op een videoclip met het knapste meisje van het land. Heel wat mannen dromen ervan om in mijn schoenen te staan', aldus een gelukkige Dean.

Vanaf dinsdag 16 augustus zijn de clip en de anne imagospots gedurende één week exclusief te bekijken via anne (tv-premiere om 20.00 uur) en anne.be. Ook vtmKzoom pikt de clip vanaf deze week al op. Daarna zal anne de clip ook bezorgen aan de andere muziekzenders in België. Ook in Wallonië is men duidelijk benieuwd naar de clip. Zowat elke Waalse zender deed al een aanvraag om de clip te ontvangen. Miss België is hot in Wallonie, en dankzij haar maakt men nu ook daar kennis met de nieuwe single.

Dean en anne, een écht goeie relatie
Dean zie je de hele zomer lang met zijn anne-collega Gene Thomas op het podium van 'anne komt naar je toe' en 'anne presenteert: de idolen'. Live optreden, maar zeker ook het presenteren voor duizenden mensen, zit de jongen in het bloed.


'Dean is de ideale match met anne. Hij is jong, sympathiek, razend populair en bruist van het talent. Daarnaast is hij ook nog eens een droom om mee samen te werken. Gisteren presenteerde hij nog een 'anne komt naar je toe' die volgende week ook uitzonderlijk zal worden uitgezonden. In Blankenberge stonden gisteren zo'n 7.500 mensen... en daar deed hij de presentatie samen met Gene weer fantastisch',aldus Krijn Jonckheere, Station Manager van anne.

Daarom blijft Dean ook het komende jaar exclusief bij anne (wat muziekzenders betreft) aan de zender verbonden en er wordt op dit moment gekeken naar nieuwe projecten die vanaf het najaar en het voorjaar van 2012 te zien zullen zijn.

De imagospots en videoclip zijn vanaf nu te bekijken op anne.be of door HIER te klikken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers