Kürt Rogiers speelt mee in nieuwe show van 'Nachtwacht'

donderdag 26 mei 2022
Foto: Ketnet - © VRT/Studio 100 2018

Na twee zeer succesvolle theatershows, staat 'Nachtwacht' vanaf oktober terug in het theater met hun derde show! De nieuwe 'Nachtwacht' show draagt de naam 'Het Donkere Spiegelbeeld'. En niemand minder dan Kürt Rogiers maakt zijn opwachting in deze nieuwe voorstelling.

Het belooft opnieuw een razend spannende strijd te worden tussen de 'Nachtwacht' en de onderwereld… Deze keer strijden ze zelfs tegen hun eigen spiegelbeeld. De show trekt opnieuw door heel Vlaanderen. Je kan de 'Nachtwacht' bewonderen in Asse, Gent, De Panne, Oostende, Hasselt & Antwerpen. De 'Nachtwacht' show trekt ook voor het eerst naar Nederland. De voorstelling staat daar in Roosendaal op de planken.


Kürt Rogiers: 'Het is een grote eer om een tijdje te mogen vertoeven in de magische wereld van de 'Nachtwacht'. Het is een fantastische rol, ik kijk dan ook enorm uit naar de theatertour en de reacties van het publiek.'

Verhaal
Vlad, Keelin, Wilko en Vega mogen in het kledingatelier van de Hoge Raad een nieuwe outfit gaan kiezen omdat hun oude bijna is versleten. Kleermaker Zorax laat hen kiezen uit honderden verschillende kostuums.

Vlad merkt in het atelier een zonnebril op waarmee je gedachten kan lezen. Wilko is meteen verliefd op de stoere wolvenklauw die er ligt. En Keelin voelt wel iets voor de vleugels die er hangen. Ze wil er heel graag mee vliegen. Maar de voorwerpen blijken niet te koop. Je kan ze enkel ruilen voor iets heel persoonlijks. Wilko geeft een van zijn wolventanden aan Zorax, Keelin een lok van haar elfenhaar en Vlad een druppel bloed.

Maar vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Wilko, Vlad en Keelin ontdekken dat er dubbelgangers van hen rondlopen. Maar wat voert de valse Nachtwacht in het schild? Het komt tot een helse strijd tussen de goede en de slechte Nachtwacht. Maar wie zal winnen?

Nieuwe clip 'Zwarte Magie'
Aanstaande vrijdag 27 mei verschijnt ook de nieuwe clip 'Zwarte Magie'. Die is deze te zien op het Nachtwacht YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers