'K2 Zoekt K3' start al op 23 augustus bij vtm

woensdag 12 augustus 2009

Zoals bekend gaat vtm op zoek naar een nieuw lid voor de succesvolle meidengroep K3. De populairste meidengroep van de Lage Landen mist – na het vertrek van Kathleen - immers één zangeres.

K


aren en Kristel gaan samen met een vakjury op zoek naar een toffe meid uit Vlaanderen of Nederland die alles met hen zal delen... Optredens in beide landen, opnames, stress, succes, overrompelende aandacht van massa's fans,...: het nieuwe K3'tje moet alles in huis hebben voor een kant-en-klare carrière. Uit meer dan 4000 kandidates zal de uitverkorene geselecteerd worden. Nog nooit was de inzet zo hoog bij een talentenwedstrijd!

Vanaf 23 augustus brengt vtm wekelijks een aflevering van dit nieuwe programma : elke zondag om 20.00 uur. Zeven weken lang nemen we de kijker mee in deze entertainende en spannende zoektocht met Vlaamse en Nederlandse kandidates. Na de eerste auditieronden zullen op zondagavond 6 september de 8 finalistes bekend zijn. In de afleveringen die nadien volgen beginnen deze 8 meiden met een intensieve voorbereiding naar de eindstreep, de live finale die zal doorgaan op zaterdag 3 oktober 2009.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers