K3 is er nu ook voor de allerkleinsten

woensdag 18 september 2019

Vanaf woensdag 18 september kunnen de allerkleinsten terecht in de kidswereld van VTM GO voor de nieuwe reeks 'K3 Dromen'.

Die werd helemaal op maat van de jongste kijkertjes gemaakt. De intro van de reeks werd ingezongen door Hanne, Marthe en Klaasje en is meteen ook hun nieuwste nummer Altijd Blijven Dromen, dat eind september uitkomt.


De hoofdrolspelers van de reeks zijn niet de meisjes zelf, maar wel drie knuffelbeestjes: een alpaca, een eenhoorn en een pegasus, die, net zoals K3, elk een verschillende haarkleur hebben. Ze wonen in een fantasiewereld en beleven daar een heleboel avonturen. Elke aflevering bestaat uit een kort verhaaltje, dat zo uit de fantasie van kinderen zou kunnen ontstaan en gaat over emoties, misverstanden of vriendschap. 'K3 Dromen' zal vanaf 7 oktober ook op VTM KIDS Jr uitgezonden worden.

'K3 Dromen', vanaf woensdag 18 september bij VTM GO en vanaf 7 oktober bij VTM KIDS Jr.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers