K3 scoort eerste plaats in Vlaanderen én Nederland

zaterdag 17 oktober 2009

K3 doet het opnieuw! Zowel in Vlaanderen als Nederland stormen Karen, Kristel en Josje met hun hit 'MaMaSé' door naar de eerste plaats van de officiële hitlijsten. In Vlaanderen was dit al geleden sinds 2001, in Nederland is het de derde keer dat K3 de felbegeerde eerste plaats inpalmt.

De zoektocht naar een nieuw K3'tje heeft dus voor een ongekende boost gezorgd. K3 is opnieuw hot en dat is te merken aan de hitlijsten. In Vlaanderen stijgt 'MaMaSé' in de Ultratop Singles door naar de eerste plaats. Karen, Kristel en Josje laten zo wereldsterren als The Black Eyed Peas achter zich. De vorige nummer 1-hit scoorde K3 in 2001 met 'Tele Romeo'.  Ook in de gloednieuwe hitlijst van Qmusic is MaMaSé deze week de sterkste stijger.


En K3 is momenteel het succes van de Lage Landen. Ook in Nederland hebben Kristel, Karen en Josje een nummer 1-hit beet. 'MaMaSé' veroverde deze week de eerste plaats van de Single Top 100.

Bron: GVA

Herbekijk de finale van 'K2 Zoekt K3'

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers