K3 scoort opnieuw met Josje

zondag 11 oktober 2009

De zoektocht naar een nieuw K3-meisje heeft Studio 100 geen windeieren gelegd. Amper één week geleden werd Josje gekroond tot de nieuwe vriendin van Karen en Kristel. En ondertussen draait het K3-circus opnieuw op volle toeren. De kinderen hebben Josje meteen in het hart gesloten, zo blijkt tijdens de eerste voorstellingen van de nieuwe K3-show in Antwerpen.

Zate

rdag beleefde K3 de première van de nieuwe show in de Antwerpse Elisabethzaal. Met 'K2 Zoekt K3' als locomotief waren 150.000 tickets voor minstens 80 voorstellingen in Vlaanderen en Nederland, snel de deur uit.

Bij het afscheid van Kathleen stelden velen zich de vraag of de K3-fans dit vertrek zomaar zouden pikken. Het antwoord is overduidelijk 'ja'. Dankzij de slimme marketing én de populaire tv-zoektocht (meer dan 3,4 miljoen kijkers) is K3 weer helemaal terug.

De nieuwe single 'MaMaSé' kwam afgelopen week binnen op de derde plaats van de Ultratop 50., meteen ook goed voor de eerste plaats in de Vlaamse top 10.

Maar het echte moment van de waarheid speelde zich dit weekend af in Antwerpen. Al van bij de start van het optreden werd duidelijk dat de fans tevreden zijn met de nieuwe start van K3. Josje staat tijdens de show dan ook in het middelpunt van de belangstelling. Het verhaal draait om de gemene heks Kassandra, gespeeld door Britt Van der Borght, die haar plaats bij K3 komt opeisen. Vrijwel onmiddellijk kozen de kinderen massaal de kant van Josje.

Voor Josje Huisman is dit een droom die uitkomt: 'Drie shows per dag geven is wel zwaar, maar telkens als ik denk dat ik ga instorten, krijg ik ineens een nieuwe scheut energie, dankzij Karen en Kristel, én de fans'.

Bron: De Standaard
De nieuwe K3 in actie?

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers