Kandidaten maken bom onschadelijk in nieuwe VTM-spelshow

vrijdag 11 april 2014

In een nieuw spelprogramma, dat VTM pas heeft aangekocht, moeten kandidaten proberen om bommen onschadelijk te maken door vragen juist te beantwoorden.

Per goed beantwoorde vraag mag de kandidaat een draad in een bepaalde kleur doorknippen om op die manier de (nep)bom onschadelijk te maken. Wanneer een verkeerde draad wordt gekozen of de tijd op is, dan 'ontploft' de bom en zet de studio het op een schudden. Het spel wordt gespeeld in teams van vier. Wanneer een bom ontploft, dan moet één speler dat team verlaten en gaat er een kwart van het prijzengeld af.

Het spel wordt de Vlaamse versie van het Israëlische format 'Boom!', dat ondertussen al in diverse landen te zien is. Wanneer het programma op VTM te zien is, werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: nieuwsblad.be


DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers