Kat Kerkhofs, Leen Dendievel en James Cooke dansen finale van 'Dancing With The Stars'

zaterdag 1 december 2018

De finalisten van 'Dancing With The Stars' zijn bekend: Kat Kerkhofs, James Cooke en Leen Dendievel. Voor Ian Thomas eindigde de Hollywood-avond met een sisser.

Ian en zijn danspartner Natascha kregen net als de andere koppels dit keer twee verschillende dansopdrachten: een cha cha cha op ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake uit ‘Trolls’ en een Weense wals op ‘Fall On Me’ van Andrea Bocelli & Matteo Bocelli uit ‘The Nutcracker and the Four Realms’. Van de jury kreeg hij in totaal 62 punten, waarmee hij in het klassement op de vierde en laatste plaats kwam te staan.


Ian Thomas: 'Kat, James en Leen hebben het echt verdiend om in de finale te staan. Ik ben vooral enorm dankbaar dat ik dit heb mogen doen!'

Ian Thomas was met zijn 21 jaar de jongste en meteen één van de meest constante deelnemers van het programma. Zijn sterke prestaties werden week na week beloond door de jury met lovende commentaar en mooie punten. Met zijn positieve ingesteldheid en de nodige portie talent zorgde hij voor een goede ambiance op de dansvloer. Ian zette de voorbije weken sterke prestaties neer met een freestyle, een rumba, een jive, een moderne dans, een salsa en een tango.

Volgende week strijden Kat, James en Leen voor de titel en moeten ze drie choreografieën tot een goed einde brengen: 1 volledig nieuwe dans en telkens 1 dans van de voorbije weken, gekozen door de jury en de kijkers thuis.

'Dancing With The Stars' (finale!), vrijdag 7 december om 20.35 uur live op VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers