Ketnet-reeks 'Campus 12' te zien in 60 landen

woensdag 4 december 2019

Het tweede seizoen van de populaire Ketnet-reeks 'Campus 12' loopt stilaan op zijn einde. Donderdag ontdekken de Ketnetters de spannende ontknoping.

Intussen gooit de reeks ook internationaal hoge ogen en werd 'Campus 12' intussen al aan heel wat landen verkocht. Naast Nederland, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Italië en heel wat andere Europese landen wordt de reeks ook uitgezonden in verschillende Afrikaanse landen. In het najaar van 2020 brengt Ketnet de derde reeks van 'Campus 12'.


'We wisten al dat Campus 12 erg geliefd was bij de Ketnetters. Dat nu ook kinderen in maar liefst 60 andere landen kunnen genieten van de mysterieuze avonturen van 'Campus 12' is ongelooflijk. Als Ketnet zijn we dan ook trots dat onze producties gesmaakt worden over de hele wereld', aldus Maarten Janssen, de netmanager van Ketnet.

'Ongelooflijk om te horen dat 'Campus 12' ineens in 60 landen te zien zal zijn! Twee jaar geleden begon alles voor ons in een afgelegen studio in Schelle, niet wetend wat 'Campus 12' exact zou worden. Nu zijn we gewoon in 60 landen over de hele wereld te zien. Het is enorm fijn om te beseffen dat er zoveel landen 'Campus 12' leuk vinden. Dit is voor ons en de rest van de ploeg alleen maar een motivatie om verder te gaan met wat we doen. Kunnen er nog eens 60 landen bij?', zo vertelt de cast van 'Campus 12'.

'Campus 12' is een productie van Studio 100 voor Ketnet. Op 4 december brengt 'Campus 12' 'Lullaby' uit, als laatste single van het tweede seizoen. Dit nummer is een vernieuwde versie van 'Slaapliedje' van Samson en Gert.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers