Ketnet-reeks 'Nachtwacht' krijgt eerste bioscoopfilm 'De Poort der Zielen'

woensdag 16 mei 2018

De populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' krijgt een eerste bioscoopfilm: 'De Poort der Zielen'. De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 12 december 2018.

De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution.


'Nachtwacht: De Poort der Zielen'
De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.

Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

De belevenissen van 'Nachtwacht' zijn dagelijks te zien op Ketnet, op ketnet.be en in de app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers