Ketnet-reeks 'Nachtwacht' krijgt tweede bioscoopfilm

maandag 29 april 2019
Foto: Ketnet - © VRT/Studio 100 2018

Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' met 265 000 bezoekers in de Benelux krijgt de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' een tweede bioscoopfilm: 'Het Duistere Hart'.

De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).

De drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), zijn dan ook erg enthousiast:

'We vinden het fantastisch dat we na de eerste film, die zo goed ontvangen is, een tweede mogen maken! We kijken er enorm naar uit, want het belooft een heel bijzonder avontuur te worden!'

Ketnetters maken kans op een rol in 'Het Duistere Hart'
Ketnetters krijgen de kans om een rol te spelen in de nieuwe film van 'Nachtwacht'. Vanaf 1 mei kunnen de Ketnetters zich via Ketnet.be inschrijven om de rol van Pixie te spelen. Ketnet geeft twee Ketnetters de kans om dit ondeugend elfachtig wezentje te spelen. De rol kan gespeeld worden door een meisje of jongen tussen de 7 en 12 jaar, ervaring is niet nodig. Via Ketnet.be kunnen de Ketnetters een filmpje uploaden waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen wie hun favoriete wezen is.

Tv-première van 'Nachtwacht: De Poort der Zielen'
Voor het zover is, gaat de eerste film van 'Nachtwacht': 'De Poort der Zielen', in première op het kleine scherm op 1 mei omstreeks 8.45 uur op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers