Ketnet start opnames nieuwe reeks 'Sturmtroopers'

woensdag 12 juli 2017

Ketnet is begonnen met de opnames van 'Sturmtroopers'. Nico Sturm trekt er met zes Ketnetters op uit die stuk voor stuk beschikken over een flinke portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie.

Samen zoeken ze naar een antwoord op een aantal knotsgekke vragen. Kan je spaghetti koken in een afwasmachine? En kan je een saté bakken op een strijkijzer?


Sturmtroopers pakt 18 van die vragen aan. Daarbij kleuren Nico en zijn team de wereld van volwassenen telkens weer in met de fantasie en de creativiteit van kinderen.

Nico Sturm: 'Na de drie musketiers, the Fantastic Four, the Jackson Five en the Magnificent Seven zijn er nu ... de 'Sturmtroopers'. Wat is er heerlijker dan met zes geestige, gulzige, creatieve jongeren een bende te mogen vormen die schaamteloos buiten de lijnen durft te kleuren, klaar voor een wonderlijke wereld op zijn kop. Zoiets kan alleen maar op de unieke planeet Ketnet!'

'Sturmtroopers' is dit najaar te zien op Ketnet en in de Ketnet-app.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers