Ketnet viert 30 jaar Samson & Gert

vrijdag 13 december 2019

Samson & Gert zijn al 30 jaar te zien op de openbare omroep. Daarom viert Ketnet deze bijzondere verjaardag met heel wat specials en een heuse Samson & Gert- marathon.

Nu het afscheid van Gert Verhulst dichterbij komt én de afscheidsshows aanvangen kunnen de trouwe Samson & Gert- fans tijdens de kerstvakantie hun hart ophalen met afleveringen van vroeger en nu.


Ketnetters krijgen iedere dag om 7.30 uur en 16.55 uur een Samson & Gert- aflevering te zien waar een bekende Vlaming geweldige herinneringen aan heeft. Onder meer Tom Waes, Dieter Coppens en Kevin, Peter Van de Veire, de Ketnet-wrappers en vele anderen leggen uit welke aflevering hun favoriet is. Ook de nostalgici worden verwend met de oudste afleveringen die exclusief worden aangeboden op VRT NU.

Op zaterdag 28 december kunnen de fans van Samson & Gert genieten van een heuse Samson & Gert- marathon waarin de personages hun favoriete aflevering aankondigen. Op zondag 29 december zendt Ketnet de verjaardagsspecial uit die Samson & Gert opnamen naar aanleiding van hun 20e verjaardag. En tot slot mag ook Samson & Gert Winterpret niet ontbreken tijdens de kerstvakantie.

Tijdens de kerstvakantie zijn alle afleveringen en specials naar aanleiding van de 30e verjaardag van Samson & Gert terug te vinden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers