Ketnet zet zich opnieuw in voor De Warmste Week met 'Ketnet Brandt Weer'

woensdag 18 september 2019

Ook dit jaar zet Ketnet zijn schouders onder 'De Warmste Week'. Na veel warme edities van 'Ketnet Koekenbak' gaat Ketnet dit jaar voor een nog bredere warme actie: 'Ketnet Brandt Weer'.

De afgelopen jaren hebben we enorm veel gemotiveerde en warme klassen gezien in Vlaanderen. We willen dan ook dit jaar onze actie verbreden en nog meer Ketnetters, klassen, jeugdverenigingen,... engageren om zich in te zetten voor De Warmste Week. We hopen dan ook dat we veel Ketnetters mogen verwelkomen in onze 'Ketnet Brandt Weer'-brigade', vertelt Maarten Janssen, Netmanager Ketnet.


Ketnet roept kinderen in heel Vlaanderen op om mee te doen aan een actie voor De Warmste Week of om mee te helpen bij hun zelfgekozen goede doel.  Door zich in te zetten voor De Warmste Week maken ze deel uit van de 'Ketnet Brandt Weer'-brigade.

Ketnetters kunnen dit doen door opnieuw koekjes te bakken met hun klas, maar ook door te helpen bij de Warmste Week-actie van hun sportclub, door samen met familie en/of vriendjes armbandjes te knutselen en te verkopen of door te helpen aan een opruimactie van hun favoriete natuurvereniging.

En dit jaar krijgen ze daarbij misschien wel hulp van Ketnet-helden of acteurs. De Ketnet-gezichten komen de kinderen dus niet alleen bedanken, maar zullen ook zelf hun handen uit de mouwen steken.

Tijdens de Warmste Week van 18 tot 24 december zullen de Ketnet-wrappers doorheen Vlaanderen trekken met de 'Ketnet Brandt Weer'-wagen. En dit alles zal te volgen zijn op Ketnet en in de Ketnet-app.

Inschrijven kan nu al via: www.dewarmsteweek.be.

DOSSIER: De Warmste Week 2019

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers