Kijkcijfers: vtm tevreden over 'My Name is Michael'

maandag 8 februari 2010

Vijf weken geleden startte vtm met 'My Name is Michael' de zoektocht naar een jonge en een volwassen Michael Jackson, die zowel het zangtalent, de danskwaliteiten als de uitstraling in huis heeft om in de huid te kruipen van de legendarische poplegende tijdens de tributeconcerten. Met een mooi kijkcijfergemiddelde blikt vtm tevreden terug op deze speciale zoektocht.

Afgelopen zaterdag –6 februari 2010- bereikte deze zoektocht een hoogtepunt met de rechtstreekse finale, die een zinderend geheel vormde van spectaculaire optredens en adembenemende performances. Gemiddeld 505.677 televisiekijkers stemden af op de finale, goed voor een marktaandeel van 30,2 % (VVA 18-54). Op het piekmoment waren er 710.109 Jackson-fans op de afspraak.


Aardig om weten is dat de volledige reeks van ‘My Name is Michael’ zeer gesmaakt werd door de jongeren en de jonge gezinnen. In de leeftijdsgroep 15-34 bedraagt het gemiddeld marktaandeel 33,2%.

Tijdens de finale kregen de Vlaamse en Nederlandse kijkers het laatste woord en zij beslisten dat de 37-jarige Christophe Lequesne uit Asse het beste de magie van Michael Jackson weer tot leven kon brengen op het podium.

Christophe zal dan ook als de volwassen Michael Jackson schitteren tijdens de tributeconcerten, die in Vlaanderen vanaf donderdag 8 april 2010 opgevoerd wordt in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen. Zijn overwinning zorgde trouwens voor een stormloop op kaartjes. Eén dag na de finale bestelden zomaar eventjes meer dan 6.000 mensen een ticket, wat maakt dat er twee extra voorstellingen georganiseerd worden.

Als je een van de tributeconcerten ‘My Name is Michael’ wil bijwonen, kan je meer informatie vinden en tickets bestellen door te surfen naar vtmtickets.be  


Lees ook:
Christophe wint finale 'My Name is Michael'
Kijkcijfers: Finale 'My Name is Michael' scoort!
Herbekijk de finale!

DOSSIER: My Name is Michael (vtm & RTL 4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers