Kijkcijfers: VTM wel tevreden over 'Connie & Clyde'

donderdag 24 oktober 2013

In Het Laatste Nieuws zegt de programmadirectie van VTM tevreden te zijn met de resultaten van 'Connie & Clyde'. De reeks haalt zo'n 795.000 kijkers, weliswaar verspreid over twee uitzendingen per week.

Elke nieuwe aflevering van 'Connie & Clyde' komt op woensdag op het scherm bij VTM, daarna is er een herhaling op vrijdag, na 'Belgium's Got Talent'. Gemiddeld haalt een aflevering van de reeks zo'n 370.000 kijkers. Daarnaast kijken ook nog eens ruim 165.000 mensen uitgesteld. Dus voor VTM is het rekensommetje snel gemaakt: 'Connie & Clyde' kan gemiddeld 795.000 kijkers boeien.

Netmanager An Rydant van VTM geeft in Het Laatste Nieuws wel toe dat ze niet blij is met het gevoel dat leeft als zou 'Connie & Clyde' maar matig scoren. 'Door het programma op woensdag en op vrijdag te programmeren heeft de zender zich in eigen voet geschoten. Woensdagavond bleek een concurrentieel zware avond met onder meer Europees voetbal en het altijd goed scorende 'Volt' op Eén. Onze kijkers maakten blijkbaar gebruik van onze entertainmentavond op vrijdag, waar ze na 'Belgium's Got Talent' ook 'Connie & Clyde' konden meepikken', aldus nog Rydant in de krant.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers