Klantenbestand Belgacom TV blijft groeien!

vrijdag 25 augustus 2006

Het aantal klanten van Belgacom TV blijft toenemen. Eind juni hadden al 73.653 klanten ingetekend op Belgacom TV, en het aantal blijft groeien. Belgacom heeft er vertrouwen in dat ze de kaap van 100.000 abonnees zal bereiken.

M


aar Belgacom rust niet op haar lauweren. Zoals vorig jaar aangekondigd, werd het Belgacom TVaanbod uitgebreid om tegemoet te komen aan een steeds veeleisender markt: interactieve tv-gids, ruime waaier van zenders, eenvoudige navigatie, ouderlijk toezicht, programma's en video's op aanvraag zijn nu al onlosmakelijk verbonden met tv-kijken. Vanaf 1 juli 2006 heeft Belgacom TV ook een dualstreamaanbod, waardoor twee televisietoestellen kunnen worden aangesloten.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

Persbericht Belgacom TV
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers