Kobe Ilsen zoekt publiek voor 'De Laatste Week'

vrijdag 6 december 2013

Vanaf maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december, behalve op kerstavond, blikt Kobe Ilsen terug op 2013 in 'De Laatste Week' op Eén. Hij verwelkomt in The Egg in Brussel dé mannen en dé vrouwen van 2013.

Onder meer Astrid Bryan, Matteo Simoni, Thibaut Courtois, Nathalie Meskens en Bartel Van Riet nemen alvast plaats naast Kobe. Ook politici Maggie De Block, Kris Peeters, Bart De Wever en Elio Di Rupo hebben hun komst al bevestigd. De band Puggy zorgt in deze laatste week voor het muzikale jaaroverzicht van 2013.


In 'De Laatste Week' ontvangt Kobe dé mannen en dé vrouwen van 2013 en kijkers kunnen dit vanop de eerste rij meemaken als publiek. Het publiek van 'De Laatste Week' wordt bovendien goed verwend met extra entertainment en een mini liveconcert van huisband Puggy in de gezellige bar van The Egg.

De opnames vinden plaats op zondag 22 december (kerstspecial), maandag 23 december, donderdag 26 december en vrijdag 27 december, telkens van 17.30 tot 21 uur in The Egg in Brussel. Voor meer informatie en inschrijvingen voor de opnames, kan je terecht op http://www.een.be en daar doorklikken naar In de kijker.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers